Απόψε εχει ραντεβού με την ιστορία

Γιώργος Στράντζαλης25 Μαΐου 2024

Η στιγμή που όλος ο οργανισμός του Αρη περίμενε για μήνες, για δεκαετίες, έφτασε και απόψε στο Πανθεσσαλικό οι Κιτρινόμαυροι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να στριμώξουν μέσα στο χρονοντούλαπο τα χρόνια της υπομονής, τα μαύρα και δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν δημιουργώντας ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις το βράδυ της 25ης Μαϊου του 2024 να είναι η αφετηρία μιας νέας εποχής. Το αποψινό ραντεβού είναι ιστορικής σημασίας για το κλαμπ, είναι η ευκαιρία που μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα για να εκραγεί το ηφαίστειο. Ενα ηφαίστειο που σιγοβράζει χρόνια τώρα.

Η δίψα για τον τίτλο είναι τεράστια και αποτυπώθηκε από τον κόσμο του Αρη τα προηγούμενα 24ώρα, με τους φιλάθλους να κάνουν το καθήκον τους για να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να δουν αυτόν τον τελικό μέσα από τα δικά τους μάτια, μέσα από το πάθος τους και την τρέλα τους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Πέρα από κάθε αγωνιστική ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η βασική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είναι το πάθος που θα δείξει η κάθε ομάδα στο γήπεδο.

Και απόψε το βράδυ στο Πανθεσσαλικό τα μάτια των ποδοσφαιριστών του Αρη πρέπει να γυαλίζουν. Αγωνιστικά άλλωστε δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, γιατί φέτος κέρδισαν τους Πράσινους δύο φορές και τη μία που ηττήθηκαν στο Κλ. Βικελίδης το λες και πλασματικό αποτέλεσμα. Θα μου πείτε άλλο παιχνίδι το σημερινό καθώς διακυβεύεται ένας τίτλος. Προφανώς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα 90άλεπτο που όλα παίζουν το ρόλο τους και η κάθε λεπτομέρεια μπορεί να μετρήσει. Αν όμως ο Αρης εμφανιστεί όπως πρέπει, με την ποιότητα που έχει ως ομάδα, τότε είναι στο χέρι του να γράψει ιστορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.