Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ανατροπή και νέα δεδομένα!

Παναγιώτα Απέργη15 Ιουλίου 2024

Ανατροπή και ΝΕΑ δεδομένα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ...


Λίγα 24ωρα μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει απτόητος, σημειώνοντας ότι θα βρίσκεται στο Μιλγουόκι για το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Ωστόσο, οι έρευνες για τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη παραμένουν σε εξέλιξη, με τα εγκληματολογικά εργαστήρια να ερευνούν ενδελεχώς το όπλο που βρέθηκε στην ταράτσα, μόλις 120 μέτρα από το μέρος όπου στεκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το CNNi, ουσιαστικά πρόκειται για τρία όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ένοπλη επίθεση, με τις τρεις πρώτες βολές να προέρχονται από το φερόμενο όπλο Α, οι επόμενες πέντε από το όπλο Β και η τελική «ακουστική ώθηση» από ένα πιθανό όπλο Γ.

Όπως αποκάλυψαν η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Μέσων Ενημέρωσης Ιατροδικαστική, Καταλίν Γκριγκόρας και του Ερευνητικού Συνεργάτη του ιδίου ιδρύματος, Κόουλ Γουάιτκότον, από τα ηχητικά ντοκουμέντα επιβεβαιώνεται η ακριβής απόσταση ανάμεσα σε θύτη και θύμα.

Ωστόσο, αυτό που δεν φαίνεται να μπορεί να διαπιστωθεί είναι αν ο δράστης είχε στην κατοχή του 3 όπλα, αν υπήρχαν ενδεχομένως συνεργοί ή εάν οι πυροβολισμοί προέρχονταν από τους ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας.

* Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.