Απόπειρα δολοφονία κατά του Τραμπ - Νεκρός ο ελεύθερος σκοπευτής (vid)

Metrosport Team14 Ιουλίου 2024

Επίθεση από ελεύθερο σκοπευτή δέχθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον δράστη να εντοπίζεται νεκρός.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, όταν ξαφνικά έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί προς το μέρος του, πυροδοτώντας την αντίδραση των πρακτόρων της μυστικής υπηρεσίαςπου είναι αρμόδια για τη φύλαξη επιφανών προσώπων.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τραμπ ύψωσε τη δεξιά του γροθιά, καθώς συνοδευόταν περιστοιχισμένος από πράκτορες, ενώ αίματα φαίνονταν ότι κυλούσαν από το αυτί του.

Την ίδια ώρα, δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post, επικαλούμενος εισαγγελικό λειτουργό της κομητείας Μπάτλερ, ανέφερε ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία και άλλο ένα άτομο σκοτώθηκαν. 

Λίγο αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε μέσω του «Truth Social» ότι αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσε έναν ήχο σφυρίγματος και πυροβολισμούς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις αρχές επιβολής του νόμου για την ταχεία ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να λάβει χώρα στη χώρα μας.

Τίποτα δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για τον σκοπευτή, ο οποίος είναι τώρα νεκρός. Πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού μου. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα. Είχα μεγάλη αιμορραγία και τότε συνειδητοποίησα τι συνέβαινε. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», επεσήμανε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.