Απομακρύνθηκε ball boy από ομάδα γιατί «υποκίνησε σε μίσος»!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Σεπτεμβρίου 2024

Κάθε οπαδός της Αλμερίας γνωρίζει πολύ καλά τον Χουάν Φρανσίσκο Μούρθια Μοράλες, τον «Χουανφράν», ο οποίος είναι ένα από τα πιο διάσημα ball boys. Υπήρξε πρωταγωνιστής σε αρκετά θέματα για τον ιδιαίτερο και παθιασμένο τρόπο του να βιώνει το ποδόσφαιρο. 



Ωστόσο, μετά από 13 χρόνια στη θέση του, όπως αναφέρει σημερινό (23/9) ρεπορτάζ της MARCA, ο σύλλογος αποφάσισε να τον απομακρύνει μετά από ένα επεισόδιο στο παιχνίδι Αλμερία-Μαγιόρκα για την 17η αγωνιστική της περασμένης σεζόν, γιατί έκρινε ότι «υποκίνησε τους οπαδούς σε μίσος».

Σε εκείνον τον αγώνα, στις 17 Δεκεμβρίου 2023, τα ball boys απομακρύνθηκαν από το γήπεδο στο 84ο λεπτό, αφού φέρεται να καταφέρθηκαν κατά ενός εκ των βοηθών. 

Ο πρώτος διαιτητής, Γκονζάλες Φουέρτες, κατέγραψε το γεγονός στο φύλλο αγώνα, γράφοντας: «Στο 84ο λεπτό είπαν στον εκπρόσωπο του γηπέδου να απομακρύνει τα ball boys, επειδή ένας από αυτούς, που βρισκόταν πίσω από τον δεύτερο βοηθό, του απευθύνθηκε σε αρκετές περιπτώσεις διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις μας με εκφράσεις».

Μετά την διακοπή των Χριστογέννων, ο σύλλογος ενημέρωσε τον Χουανφράν για την απόφασή του, τερματίζοντας τη συνεργασία μαζί του. Ήταν στον σύλλογο από την ηλικία των επτά ετών, έως ότου έγινε σύμβολο για τον κόσμο. 

Ο 20χρονος, πλέον, ακολουθούσε στην Αλμερία, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας ματς. Τώρα θα συνεχίσει ως προπονητής της Ινφαντίλ Β', ομάδα που ανέβηκε την περασμένη σεζόν από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της Ανδαλουσίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.