Απόλυτη προσήλωση για το πρώτο ματς στο Σπλιτ

Γιώργος Καστάνης06 Αυγούστου 2023

Και πρόκριση επί της Χάϊντουκ και περαιτέρω ενίσχυση που ήδη έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Ο ΠΑΟΚ κινείται και σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και σε μεταγραφικούς με ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες για τον επόμενο αντίπαλο, καθώς αυτή την στιγμή, εκείνο που προέχει για την ομάδα, είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει του πρώτου αγώνα στο Σπλιτ. Εκεί, ο Δικέφαλος το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης θελει να εξασφαλίσει νικηφόρο αποτέλεσμα, σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Λουτσέσκου θα διαχειριστεί το ήδη υπάρχον γκρουπ, ακόμη κι εάν προστεθεί στην λίστα της UEFA το όνομα του Οζντόεφ. Από χθες το απόγευμα πάντως ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών για τον δύσκολο αγώνα στην Κροατία.

Η μεταγραφή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο Δικέφαλος θέλει αποτέλεσμα στην Κροατία. Μάλιστα στις προ ετων αναμετρήσεις του με Κροατικές ομάδες, ο απολογισμός είναι θετικός. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ τα μέλη της αποστολής αναμένεται να αναχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης με προορισμό το Σπλιτ.

Παράλληλα στο μεταγραφικό «μέτωπο» ο 30χρονος Ρώσος διεθνής Μαγκόμεντ Οζντόεφ βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου. Πιθανότατα αύριο Δευτέρα ή μεθαύριο αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αφού προηγουμένως εκδοθεί η βίζα του. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην σελίδα 6 στο σημερινό ρεπορτάζ της Metrosport, για την απόκτηση του Οζντόεφ από την Τουρκική Καραγκιουμρουκ, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το ποσό των 450.000 ευρώ. Για να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο. Τα έχει βρει όμως σε όλα με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 2+1 ετών και ετήσιες απολαβές της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παράλληλα όπως γράψαμε και στη χθεσινή Metrosport και στο Metrosport.gr, οι Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Σέρβος διεθνής αμυντικός μέσος της Χετάφε) και Χόρχε Καρασκάλ (25χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός – μπορεί να παίξει και στα άκρα) βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα. Και για αυτούς που αποτελούν την «καψούρα» των εκπροσώπων του Δικεφάλου θα γίνει μία σημαντική προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθούν, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες. Ακόμη κι αν φθάσουμε λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχουν και άλλοι στην λίστα, όπως ένας ακόμη εξτρέμ, ή μπορεί να προκύψουν ανάγκες ενίσχυσης ανάλογα με «πιθανές καραμπόλες» από ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών (βλέπε Αουγκούστο)

Σε κάθε περίπτωση, ενώ το αγωνιστικό τμήμα βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς προέχει η σωστή προετοιμασία των παικτών, για τον πολύ δύσκολο αγώνα στο Σπλιτ, παράλληλα σε μεταγραφικό επίπεδο συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις. Πρακτικά, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τους προαναφερόμενους παίκτες στην κατάλληλη τιμή, δίχως να δώσει περισσότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.