Απόλλων Κρ. Βρύσης: Στους Γαλατάδες με Εορδαΐκό, μεταγραφές για Αλεξάνδρεια-Παραλίμνιο, φιλικό για Αμμουδιά

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024


Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης θα υποδεχτεί αύριο στους Γαλατάδες στις 16.30 για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας τον Εορδαΐκό με στόχο τη νίκη πρόκριση. 

Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί το γειτονικό και φίλο σωματείο του Ολυμπιακού Γαλατάδων για την συνεργασία και την χρήση του γηπέδου τους έδρα του Απόλλωνα όπως και την τοπική Κοινότητα για την παραχώρηση του γηπέδου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ο Απόλλων Παραλιμνίου προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα Νεόφυτου Σαββίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες της ΞΑΝΘΗΣ (Κ20), ενώ ακολούθησαν κατά σειρά ο Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Κ.Καμήλας, Απόλλων, Απόλλων Παραλιμνίου, Θερμαϊκό, Εράνη Φιλιατρών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής απέκτησε τον 19χρονο αριστερό ακραίο οπισθοφύλακα Κωνσταντίνο Σκούρτη. Αγωνίστηκε σε Πρωτέα Ευόσμου (κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ14 με την μικτή της ΕΠΣΜ) και συνέχισε αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ ( 2019-2020 Κ15, 2020-2021 Κ16, 2021-2022 Κ17, 05/22-10/22 Κ19). Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η ομάδα Κ19 του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΎ όπου αγωνίστηκε βασικός, με πολύ καλή απόδοση, σε όλα τα παιχνίδια.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Σε φιλικό παιχνίδι αύριο στις 5.30μμ θα υποδεχτεί τους Πόντιους Χείμαρρου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.