Απόλλων Καλαμαριάς: Ψηλά ο πήχης και στόχος η άνοδος-Όλες οι μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης03 Αυγούστου 2024

Ψηλά είναι ο πήχης για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κοκκινόμαυροι» θα διεκδικήσουν την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει αρχίσει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αμανατίδη και των συνεργατών του Βαγγέλη Κόντου και Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα στη Δράμα. Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 16 Αυγούστου για τον Βώλακα και θα μείνει εκεί για μία εβδομάδα.

Στα μεταγραφικά έχουν αποκτηθεί ο 26χρονος κεντρικός μέσος Αλέξανδρος Δόρης τελευταία παίκτης της Κοζάνης, ο 27χρονος έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Γιουκούδης τελευταία παίκτης του Καμπανιακού, ο 22χρονος πλάγιος μέσος Γιώργος Καλαϊτζής τελευταία παίκτης του Πιερικού, ο 24χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Συλλέκτης πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιώτη, ο 26χρονος Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καλούσης τελευταία παίκτης της Κορίνθου.

Ακόμη εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο 22χρονος πλάγιος μέσος Βασίλης Αλτιντζής τελευταία παίκτης της Καβάλας, ο 32χρονος φορ Νίκος Κυπαρίσσης από Σβορώνο.

Επίσης οι Γιώργος Αποστολίδης πλάγιος επιθετικός από Κοζάνη, Γιώργος Κουνάβας αριστερό μπακ από Εορδαικό, Άντσος Γιάννης από Αχιλλέα Τριανδρίας, Αστέριος Μούχαλης από Αιολικό, Αλέξανδρος Πιαστόπουλος επιστρέφει από Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Μπλέτσας αμυντικό χαφ από Πιερικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.