Απόλλων Κ. Σχολαρίου: Χρυσή αλλαγή ο Μαρμαρίδης

Metrosport Team16 Μαρτίου 2024

Ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου νίκησε στο φινάλε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων  και είναι ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις παραμονής στην Α1.
Οι ιθύνοντες της ομάδας επισήμαναν για τη μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα επισήμαν:
Ηταν ένα παιχνίδι που η ομάδα μας μπήκε απο το πρώτο λεπτό με την πλάτη στον τοίχο θέλοντας μόνο το τρίποντο για να παραμείνουμε ζωντανοί στον στόχο μας που είναι η σωτηρία.Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία απο τον Άγγελο Νικολάου πιάνοντας καταπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει πολύ μεγάλη απόκρουση στο 14'. Στο 35' ο επόπτης ακύρωσε γκολ του Δημήτρη Καβούκη για οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά για ένα τέταρτο με τον τερματοφύλακα μας Λευτέρη Χατζόπουλο να μας κρατάει ζωντανούς πραγματοποιώντας δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις. Το γκολ για την ομάδα μας, που στα τελευταία είκοσι λεπτά του παιχνιδιού τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ο Αναστάσης Μαρμαρίδης με πλασέ στο 95' μετά απο προσπάθεια του Δημήτρη Καβούκη και γύρισμα μέσα στην περιοχή.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας που παρευρέθηκε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και υποστήριξε μέχρι τέλους την ομάδα μας. Όλοι μαζί στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Ηρακλή για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Ευχόμαστε περαστικά στον τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων Τσιαπανίτη Α. που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.