Αποκλεισμός ΣΟΚ του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέστη αποκλεισμό ΣΟΚ από τον Ρουσουβουόρι, ενώ αποκλείστηκε και στο διπλό με τον αδελφό του, Πέτρο.

Εμφανώς απογοητευμένος, o Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχάρη τον Εμίλ Ρουσουβουόρι για τη νίκη του. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-1 σετ από το νούμερο 87 της παγκόσμιας κατάταξης και αποχαιρέτησε έτσι πρόωρα το τουρνουά του Wimbledon.

Ούτε το διπλό, μάλιστα, πήγε καλά για τον Στέφανο, που μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, ηττήθηκαν με 7-6 και 6-3 από το δίδυμο Γκονζάλες και Μολτένι. Μεγάλος στόχος, πλέον, οι Ολυμπιακοί αγώνες, εκεί όπου θα αγωνιστεί τόσο στο μονό και το διπλό των ανδρών, όσο και στο μικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη.

Για το Παρίσι, προετοιμάζεται και ο Ράφα Ναδάλ, που αυτές τις μέρες συνδυάζει τις διακοπές με προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο που δημιούργησε στη Χαλκιδική. Προπονήσεις κάνει και ο Τζόκοβιτς μαζί με τον Νικ Κύργιος, ενόψει του αυριανού του αγώνα απέναντι στον Αλεξέι Πόπιριν για τον 3ο γύρο Wimbledon.

Ένας άλλος μεγάλος των κορτ, ο Άντι Μάρεϊ είπε ένα πρώτο αντίο στο αγαπημένο του Wimbledon μετά την ήττα στο διπλό που συμμετείχε με τον αδερφό του Τζέιμι. Αποθέωση και συγκίνηση για τον 37χρονο Βρετανό που ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το τένις στο τέλος του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.