Αποκλεισμός-σοκ των Μπακς και επεισόδιο στα αποδυτήρια

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του αλλά δεν αποδείχτηκε αρκετό για τους Μπακς που υπέστησαν αποκλεισμό-σοκ στον ημιτελικό του in season tournament του ΝΒΑ από τους Μπακς. Τα «ελάφια» αποκλείστηκαν από τους Πέισερς που θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τους Λέικερς που διέλυσαν τους Πέλικανς.

Οι Πέισερς με έναν τρομερό Ταϊρίς Χάιλμπερτον που είχε 27 πόντους, 15 ασίστ και 7 ριμπάουντ, νίκησαν τους Μπακς με 128-119. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το παιχνίδι με 37 πόντους και 10 ριμπάουντ αλλά δεν απέτρεψε την ήττα των «ελαφιών».

Η ήττα έφερε και ένταση στους Μπακς αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Μπόμπι Πόρτις ζήτησε από τον προπονητή του Έντριαν Γκρίφιν εξηγήσεις για το κοουτσάρισμα του και του άσκησε έντονη κριτική, αφού του ζήτησε να δίνει καλύτερη καθοδήγηση στο τέλος των αγώνων.

Το περιστατικό προκάλεσε ένταση και δεν αποκλείεται να ανοίξει θέμα προπονητή ή ζήτημα αποχώρησης του Πόρτις.

Στον άλλον ημιτελικό, οι Λέικερς ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τους Πέλικανς με 133-89 για να βρεθούν στον τελικό. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, λίγο πριν τα 39α γενέθλια του θύμισε… 25άρη αφού είχε 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν και ο Άντονι Ντέιβις με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους Πέλικανς, ο Τρε Τζόουνς είχε 14 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.