Αποκλεισμός-σοκ για την Χάποελ Τελ Αβίβ- Ποια ομάδα την «πέταξε» εκτός Winner Cup

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Τι και αν η Χάποελ Τελ Αβίβ μπήκε ως φαβορί στο παρκέ, με τη σιγουριά του μεγάλου της μπάτζετ και των μεγάλων επενδύσεων, το ίδιο το άθλημα τελικά απέδειξε πως δεν βάζουν καλάθι τα... χρήματα. Έτσι, η ομάδα του Στέφανου Δέδα ηττήθηκε στην παράταση (102-109) του League Cup Ισραήλ από τη Ραμάτ Γκαν.

Η Χάποελ αγωνίστηκε χωρίς τους Πάτρικ Μπέβερλι, Τζόναθαν Μότλεϊ και Ις Ουέινραϊτ, λόγω των περιορισμών των 5 ξένων στο Ισραήλ, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Στέφανος Δέδας μετά το φινάλε του αγώνα, τονίζοντας πως: «Χωρίς αμφιβολία, θα διάλεγα διαφορετική πεντάδα ξένων, αλλά όλοι είναι σοφοί όταν μιλούν εκ των υστέρων. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είχαμε πλήρες ρόστερ και οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν το άγχος του φαβορί».


Για τη Χάποελ, ο Ράγκλαντ είχε 21 πόντους με 12 ασίστ, ενώ ο Καμπόκλο μέτρησε 19 πόντους και 15 ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Στίβενς σταμάτησε στους 30 πόντους και τα 9 ριμπάουντ.

Η Ραμάτ Γκαν βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (69-57), αλλά έκανε την ανατροπή και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου βρήκε τις λύσεις να το πάρει. Mε ένα τρομερό τρίποντο ο Χούμπερ έστειλε το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί πως η Ραμάτ Γκαν είναι η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Sunel Arena στην πρεμιέρα του BCL (1/10).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.