Αποκατάσταση της υγείας της βαρέως ασθενούς Ομοσπονδίας… Δια χειρός Μάκη Γκαγκάτση!

Αρις Νικολάκης04 Ιουνίου 2024

Δεν είμαστε δα, και μύστες της κατάστασης στη ΕΠΟ αλλά… Και δεν χρειάζεται, να είμαστε μύστες της. Δεν χρειάζεται επίσης, να καταδυθούμε στα βάθη της κατάστασης της ΕΠΟ. Για να αντιληφθούμε, τι επικρατεί προεκλογικά σε αυτήν. 

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, πως το θέμα δεν είναι εάν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός είναι με τον Πρωταθλητή. Το θέμα είναι με ποιόν… Τον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό – ως ισχυρότερος όλων πλέον, εκεί - είναι ο Πρωταθλητής. Τούτο δε, είναι ηλίου φαεινότερο…

Κι αυτή η ισχύς του Πρωταθλητή (έργο Ιβάν Σαββίδη. Χριτς, χρατς) στην ΕΠΟ σε ουδεμία περίπτωση θα τού επιτρέπει την εύνοια. Θα του αποτρέπει απλά, την αδικία του. Εξάλλου αυτή η ισχύς του δεν είναι επί του παρόντος. Ήταν κι επί του παρελθόντος. Θυμάσθε την προεδρία του Βαγγέλη Γραμμένου; Ε, και τότε ο ΠΑΟΚ χαΐρι δεν είδε! Σταγόνα εύνοιας δεν είχε.

Είναι η δεύτερη φορά πάντως, που φίλα προσκείμενος στον ΠΑΟΚ – γιατί να το κρύψομεν άλλωστε – πρόεδρος αναλαμβάνει την ηγεσία της. Με πανηγυρικό τρόπο μάλιστα, εκλέγεται πριν καν μπουν οι κάλπες και τα παραβάν για την ψηφοφορία. Ο Μάκης Γκαγκάτσης εξελέγη ουσιαστικά προχθές, στη Θεσσαλονίκη πρόεδρος στην ΕΠΟ της Αθήνας. Δεν έχει ξαναγίνει. Η συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος σε απόλυτη απαρτία παρέστη στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του. Βγήκε κι η απαραίτητη ιστορική φωτογραφία για την επιβεβαίωση της υποστήριξης… Της ανακήρυξης, για να είμαστε αληθείς κι ακριβείς, του νέου προέδρου της ΕΠΟ. Κι όλα αυτά πριν καλά καλά δρομολογηθεί καν η εκλογική διαδικασία…

Δεν αναφέρουμε τον εκ Θεσσαλονίκης επίσης, άλλοτε πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση (σόι βλέπετε, πάει, κατά πως φαίνεται, το βασίλειο…) στους φίλα προσκείμενους στον Πρωταθλητή. Αν και προέρχεται κι αναδείχθηκε ως παράγοντας από τον Πρωταθλητή. Δεν το πράττουμε επειδή όταν εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ υποστηρίχθηκε ως επιλογή του Ολυμπιακού, του οποίου ήταν νομικός σύμβουλος. Έτσι για την ιστορία!

Αναφέρουμε λοιπόν, τον Μάκη Γκαγκάτση, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ του Πρωταθλητή ως τον δεύτερο παράγοντα απ’ ευθείας εκ Θεσσαλονίκης – και σε απ’ ευθείας σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη - ο οποίος επιχειρεί, να διαχειρισθεί την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΕΠΟ. Δεν δυνάμεθα, να ισχυρισθούμε και δεν το επιχειρούμε καν… Πως εστέφθη υπό επιτυχία η προεδρία του Βαγγέλη Γραμμένου. Για πολλούς και διαφόρους λόγους και κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και χώρου επιλογή του… Ήταν εξ αρχής στριμωγμένος ασφυκτικά στου Γουδί!

Εάν κι εφ όσον στεφθεί υπό επιτυχία η προεδρία του – επιτυχημένου στην ΠΑΕ του Πρωταθλητή - Μάκη Γκαγκάτση; Ο χρόνος θα δείξει. Φαίνεται πάντως, επί του παρόντος στον ορίζοντα της ΕΠΟ πως και χώρο και χρόνο θα έχει.

Για να δούμε, τι θα δούμε λοιπόν. σε ένα χώρο ο οποίος …ζέχνει χρόνια τώρα! Δε φημίζεται για την ορθότητα, την καθαρότητα και την ωφελιμότητα των επιλογών του. Κι επί μακρόν… γέρνει μονόπατα προς τη μία ή την άλλη ή τη παρά άλλη πλευρά – κατά παράδοση τρεις είναι …Κίτρινη, κόκκινη, πράσινη - αδικώντας όλες τις άλλες.

Είναι δε, δέσμευση του νέου προέδρου της ΕΠΟ… Ήδη εκλεγμένου από προχθές, επιμένουμε εμείς… Να δικαιώσει και τον εαυτόν του και τον Ιβαν Σαββίδη του οποίου αποτελεί επί μακρόν, προσωπική επιλογή αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο για την αποκατάσταση της υγείας της βαρέως ασθενούς Ομοσπονδίας.

Ίδωμεν…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.