Αποκάλυψη Λόβρεν στους Κροάτες: «Ξαναγεννήθηκα στον ΠΑΟΚ!»

Κώστας Πετρωτός09 Οκτωβρίου 2024

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει γράψει την δική του ιστορία στην εθνική ομάδα της Κροατίας και το δέσιμό του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι τεράστιο. Αυτό εξηγεί και την κίνηση που έκανε χθες εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του στην πατρίδα του, λόγω του τριήμερου ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, να βρεθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του σταδίου Μάξιμιρ, την ώρα που η τωρινή ομάδα της Κροατίας, στην οποία ανήκει και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, έκανε την πρώτη προπόνησή της ενόψει των αγώνων με Σκωτία (12/10) και την Πολωνία (15/10) στο πλαίσιο του Nations League.

Ο έμπειρος στόπερ, που στην Λιβαδειά έγινε ο γηραιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που έκανε ντεμπούτο, βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις συνοδευόμενος από τον γιο του και, όπως αναφέρουν τα κροατικά μέσα ενημέρωσης, αφού είχε μία θερμή αγκαλιά με τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας, Μάριγιαν Κούστιτς, έστησε «πηγαδάκι» με τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Αρχικά, εκμυστηρεύθηκε ότι νιώθει πως είχε ξαναγεννηθεί από τότε που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, μία εντυπωσιακή παραδοχή, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει πολύ καιρό στην ομάδα.

Στην συνέχεια δήλωσε αιφνιδιασμένος από το γεγονός ότι η Κροατία έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς στόπερ και μάλιστα έκανε και πειράγματα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, οι συνέχισαν το πείραγμα λέγοντάς του ότι θα ανακοίνωναν αμέσως τα νέα για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, για να… σιγοντάρουν και οι παριστάμενοι Κροάτες δημοσιογράφοι: «μην ανησυχείτε, θα το κάνουμε

Το... κερασάκι στην κουβέντα ήρθε από τον γιο του που κάποια στιγμή είπε στους παριστάμενους ότι θα ήθελε σε αυτή την εθνική ομάδα να παίζει ο πατέρας του και ο Ράκιτιτς που επίσης έχει αποσυρθεί!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.