Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας - Οι πρώτες δηλώσεις έξω από τη φυλακή

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Την πόρτα της εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης (12/9) ο Απόστολος Λύτρας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου αποφυλακίζεται μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να άρει το καθεστώς της προσωρινής του κράτησης.

«Θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που θέλω να ευχαριστήσω είναι τους δικηγόρους μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου όλους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δυσκολία», είπε εξερχόμενος από τη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας, τον οποίο υποδέχθηκαν η αδερφή του και οι κόρες του από τον πρώτο του γάμο μαζί με τον συνήγορό του.

Οι όροι αποφυλάκισης

Η αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ήρθε μετά τη σχετική απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να άρει το καθεστώς προσωρινής κράτησης του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας εξήλθε σήμερα από τις φυλακές με τους εξής όρους:

  • Απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της οικίας της σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων.
  • Απαγόρευση επικοινωνίας άμεσα ή έμμεσα με χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων προσώπων. Επιτρέπευαι μόνο η επικοινωνία για θέματα που αφορούν το ανήλικο τέκνο μέσω δικηγόρων.
  • Σε περίπτωση άσκησης επικοινωνίας με το παιδί η παράδοση και η παραλαβή από τη σύζυγο ή άτομο που έχει εξουσιοδοτήσει η σύζυγος θα λαμβάνει χώρα έξωθεν του ΑΤ της κατοικίας της συζύγου ενώ κατά την παράδοση και παραλαβή δεν θα μπορεί ο κατηγορούμενος να απευθύνεται στο πρόσωπο που συνοδεύει το τέκνο.
  • Να συμμετάσχει σε συμβουλευτικό-θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού κέντρου Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.