Αποφασίζει ο Μεϊτέ, μία ανάσα από το «ναι» σε ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός09 Ιουλίου 2024

Το θέμα Κεντζιόρα έχει κλείσει (απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του από την Ντιναμό Κιέβου που καθυστερούν λόγω των βομβαρδισμών στην ουκρανική πρωτεύουσα) και πλέον στον ΠΑΟΚ στρέφονται στην άλλη μεγάλη εκκρεμότητα που είναι αυτή του χαφ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δείξει και δημόσια την προτίμησή του στην παραμονή του Σουαλιχό Μεϊτέ στην ομάδα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θηριώδης Γάλλος εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του και οι πιθανότητες αυτή να είναι η συνέχιση της παρουσίας του στον Δικέφαλο είναι κάτι παραπάνω από πολλές. 

Είναι άξιο αναφοράς ότι, ενώ το προηγούμενο διάστημα το περιβάλλον του παίκτη μιλούσε για μία «άκρως περίπλοκη κατάσταση», σήμερα έχει αλλάξει στάση και παραδέχεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές πιθανότητες ανάμεσα στις άλλες επιλογές που έχει στην διάθεσή του ο 30χροος μέσος. 

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι ο Γάλλος μέσος έχει ουσιαστικά… ψηφίσει ΠΑΟΚ και μένει να ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αποδέχεται την πρότασή τους. Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μεϊτέ ήταν για τριετές συμβόλαιο με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία, τουλάχιστον ως τώρα, ότι έχει αλλάξει.

O Μεϊτέ πέρυσι ήταν ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του ΠΑΟΚ, βοηθώντας τα μέγιστα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην κατάκτηση του τίτλου, με 42 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.