Απόδραση του Ολυμπιακού από την Τρίπολη με δύο γκολ του Φορτούνη

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2023

Ο Ολυμπιακός πιέστηκε στην Τρίπολη, όμως, κατάφερε να βρει την λύση και να πάρει τη νίκη. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League 1, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη.

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Φορτούνης και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να σκοράρει, με σουτ εκτός περιοχής.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που κλείδωσε και τη νίκη, όταν στο 90+6' πέτυχε το δεύτερό του γκολ σε κενή εστία, με τον Παπαδόπουλο να έχει ανέβει για εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα.

Στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός έφτασε τους 24 πόντους, όσους έχει και η ΑΕΚ, ενώ στους 11 παρέμεινε ο Αστέρας, ο οποίος είναι στην 9η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης (84' Άλβαρες), Σουρλής (67' Σουγλής), Γκος (66' Βαλιέντε), Αλάγκεμπε, Κρέσπι (83' Ντιάρα), Καλτσάς, Μιριτέλο (15' Μάντζης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ (63' Μασούρας), Σκάρπα (63' Φορτούνης), Σολμπάκεν (46' Ποντένσε - 88' Ιμπόρα), Ελ Κααμπί (73' Κααμπί)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.