Ο Ατρόμητος πέρασε από το Αγρίνιο και προσπέρασε τον Παναιτωλικό

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2025

Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού με 0-1, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Αμρ Ουάρντα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της και προσπέρασε την ομάδα του Αγρινίου (26 β.), φτάνοντας τους 28 βαθμούς, ενώ διατήρησε το -6 από την πέμπτη θέση και τον Άρη.

Στο 33ο λεπτό ο Αθανασίου επιχείρησε ένα σουτ από τα αριστερά, αλλά μετά από έλεγχο του VAR, ο Κατσικογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς θεώρησε πως η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Σιέλη. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Στο61ο λεπτό ο Παντελάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο VAR, καθώς σταμάτησε τον Μπάκου που πήγε να φύγει στον χώρο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος υποδέχεται την Καλλιθέα (10/2), ενώ ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Βόλο (8/2) στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε