Αποχωρεί ο Χάρης Μάλλιος από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Χωρίς τον Χάρη Μάλλιο θα πορευτεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ μετά και το τέλος της φετινής σεζόν, μιας και ο Γενικός Αρχηγός γνωστοποίησε στον μεγάλο χορηγό των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Κώστα Αμοιρίδη πως δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές και πως θα αποχωρήσει πλήρως τον Ιούλιο.

Όπως αναφέρει το μήνυμα του στα social media: «Καλησπέρα σε όλους ,μόλις έφυγα από τα γραφεία του Κώστα Αμοιρίδη, στον μόνο που είχα υποχρέωση να μιλήσω για την τελική μου απόφαση να μην συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ και παράλληλα να υπάρχει πλήρη αποχώρηση μου το καλοκαίρι (Ιούλιος) ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ και θα κάνω απολογισμό στο κυρίαρχο σώμα που είναι η ΓΣ της 21ης Οκτωβρίου.

Συμφωνήσαμε να κυλήσει και αυτή η χρονιά 2024-25 κανονικά γιατί ήδη έχουν μπει οι υποχρεώσεις . Ευχαριστώ όλους μου τους προπονητές -αθλητές ,το συνδεσμιακο κίνημα , παράγοντες και απλούς ανθρώπους που ήταν δίπλα μου Αυτήν την τελευταία χρονιά θέλω να την ζήσω δίπλα τους απλά οπαδικά.

Αφήνω μια παρακαταθήκη 23 Πρωταθλημάτων Ελλάδας και 24 πανελλήνιες θέσεις + ότι γίνει φέτος, άρα κάτι κάναμε για τα 100 χρόνια αυτού του τεράστιου Όμιλου, επίσης πρέπει να προσεχθεί σαν κόρη οφθαλμού η συνεργασία μας στην ΠΑΦΟ.

Ελπιζω επιτέλους αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμουν να το κάνουν ίσως κάποιοι άλλοι πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.