Από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΔ εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό ταλέντο που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Κ15 του ΠΑΟΚ. Πρόκειτια για τον Νίκο Τελίδη

που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ νεαρή ηλικία και στον ΠΑΟΔ δηλώνουν τυχεροί, που από το 2014, τον έχει στην οικογένειά του. Αποτελεί άλλη μία απόδειξη αθλητή που μέσα στις ακαδημίες του μεγάλωσε, εξελίχθηκε, προόδευσε και, μέσα από το ταλέντο του, έκανε όλους στο σύλλογο υπερήφανους

Ο ΠΑΟΔ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Ξεφτέρη Βασίλη για τη μεταγραφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επισημαίνουν: Άλλη μία φορά που τα παιδιά του ΠΑΟΔ προοδεύουν και θριαμβεύουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στις ακαδημίες μας οι μικροί μας αθλητές έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, να εξελιχθούν και να επιτύχουν κάθε τους στόχο. Στον ΠΑΟΔ αναδεικνύουμε ταλέντα. Αναδεικνύουμε αθλητές. Αναδεικνύουμε ανθρώπους.

Ο Παναγιώτης Γερομανώλης με 10 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής στον ΠΑΟΔ, είναι ακόμη μία χρονιά για να διδάξει τεχνική, να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τους νεαρούς αθλητές του που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Έχει υπάρξει προπονητής στον ΠΑΟΔ στις περισσότερες ηλικιακές ομάδες, από Κ9 έως Κ17. Φέτος θα είναι προπονητής της Κ9/Κ10.

Ο Αλέξανδρος Φορόπουλος έχει παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου από το 2010 ως προπονητής νεανικών ομάδων. Με 13 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής σε μεγάλες ομάδες και ακαδημίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος γνωρίζει πώς να ενθαρρύνει τους αθλητές να αναπτύξουν το ταλέντο τους, πώς να τους καθοδηγήσει και πώς να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Ως προπονητής, έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια. Δεν επαναπαύεται και συνεχώς προσπαθεί να ενημερώνεται και να εξελίσσεται επαγγελματικά.

Στον ΠΑΟΔ είναι προπονητής της Κ15/Κ14

Με πλούσιο βιογραφικό ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Στέλιος Μπίκας αποκάλυψε, τελικά, την προπονητική του μαεστρία και αναδείχθηκε σε αυθεντία στον πάγκο των προπονητών. Με 7 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ ως προπονητής, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην εξέλιξη και στην καθοδήγηση των νεαρών αθλητών. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική στιγμή στην προπονητική του πορεία ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος της Κ15 με τον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2021-2022.

Ως προπονητής, έχει λάβει μέρος σε πολλά ευρωπαϊκά τουρνουά, κάποια εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στη Γερμανία, όπου στην τελευταία, κέρδισαν με την ομάδα του την πρώτη θέση.

Προσπαθεί να βελτιώνει και να τελειοποιεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε ποδοσφαιριστή και να τα συνδέει με τις τεχνικές ανάγκες κάθε θέσης.

Στον ΠΑΟΔ είναι προπονητής της Κ12 και της Κ14.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.