Από το… νοσοκομείο πήγε στο γήπεδο!

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Κάθε αθλητής είναι αυτό που του «προστάζει» η καρδούλα του και αυτή του Έλβαρ Φρίντρικσον χτυπούσε δυνατά σε μια στιγμή απίστευτης αδυναμίας καθώς αυτό που συνέβη προχθές με τον Ισλανδό πλέι μέικερ ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν παίκτη… διαφορετικής πάστας και απίστευτης αφοσίωσης στην επαγγελματική ευθύνη του.

Την παραμονή του αγώνα με την Μπενφίκα, λίγο μετά τη mediaday του ΠΑΟΚ, ο Ισλανδός γκαρντ αποχώρησε από την προπόνηση έχοντας έντονες στομαχικές διαταραχές. Βρισκόμενος σε κακή κατάσταση, αναγκάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο στο οποίο κι έμεινε για κάμποσες ώρες καθώς του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Μετά τα μεσάνυχτα πήρε εξιτήριο, πήγε στο σπίτι του και την ίδια ώρα προσπαθούσε να καθησυχάσει τους πάντες για την κατάστασή του. Κάπως έτσι κύλησαν οι ώρες πριν το τζάμπολ με την Μπενφίκα.

Υψηλό πυρετό δεν ανέβασε παρά μερικά δέκατα, αλλά ο οργανισμός του ήταν εξαντλημένος. Πηγαίνοντας στο PAOK Sports Arena… φόρεσε μια μάσκα, αυτή του χαμογελαστού και ευδιάθετου ανθρώπου και ουσιαστικά ξεγέλασε τους πάντες, κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό. Οι πόνοι συνεχίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα αλλά ο ίδιος έλεγε στον εαυτό του ό,τι όλα ήταν υπέροχα αντιλαμβανόμενος τη σημασία του αγώνα και κυρίως την αξία του παιχνιδιού.

Στο παρκέ έμεινε για περίπου 23 αγωνιστικά λεπτά, άλλος στη θέση του όχι απλά δεν θα έπαιζε δευτερόλεπτο, ενδεχομένως να έβλεπε το παιχνίδι από την τηλεόραση. Αυτός είναι όμως ο απίθανος Ισλανδός ο οποίος πάντα φροντίζει να εκπλήσσει τους πάντες. Την αλήθεια, στον εαυτό του και τους υπόλοιπους, την είπε μετά τον αγώνα. Πώς ένιωθε δηλαδή πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.