Από τα γήπεδα, υποσιτισμένος στον δρόμο: Το δράμα της οικογένειας Σκιλάτσι! (pics+vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Μαουρίτσιο Σκιλάτσι, ξάδερφος του διάσημου Τότο Σκιλάτσι, βιώνει το δικό του δράμα στους δρόμους του Παλέρμο. 

Ο 62χρονος, Μαουρίτσιο Σκιλάτσι, έκανε το ντεμπούτο του για την Παλέρμο σε ηλικία 17 ετών το 1981. Στην καριέρα του έπαιξε, ακόμη, σε Ρίμινι, Λικάτα, Λάτσιο, Μεσίνα, Γιούβε Στάμπια, αλλά, πλέον, ζει στον δρόμο. 

Ο ξάδερφος του διάσημου, Τότο Σκιλάτσι, εθίστηκε στα ναρκωτικά (κοκαΐνη και ηρωίνη) τα τελευταία χρόνια, μετά από μια καριέρα γεμάτη από τραυματισμούς και ο φακός τον απαθανάτισε να ζητιανεύει και να κοιμάται σε ένα Fiat Panda.

Για πολλούς, ο Μαουρίτσιο ήταν καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον ξάδερφό του Τότο, ο οποίος ήταν ο ήρωας της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990: «Θα αφήσω άλλους να το πουν αυτό, σε όσους με γνώρισαν στο ποδόσφαιρο, δεν είμαι αλαζονικός» είχε αναφέρει ο ίδιος.

Η «Corriere Dello Sport» φιλοξένησε θέμα με την ζωή του Μαουρίτσιο Σκιλάτσι, και το γεγονός ότι ζει στον δρόμο με τον σκύλο του, Σίτσιο. «Είναι άρρωστος και υποφέρει από σημαντικό υποσιτισμό», τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Όπως γνωρίζετε, βοηθάμε τον Μαουρίτσιο Σκιλάτσι. Κάνει ιατρικές εξετάσεις. Του λείπουν, όμως, οι γεύσεις του σπιτιού. Για να μας βοηθήσετε, γράψτε μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του, ο εθελοντής Τζιούσι Κάλντο, στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το 2014 είχε κυκλοφορήσει η ταινία «Fuorigioco», εμπνευσμένη από τη σκληρή ζωή του Μαουρίτσιο Σκιλάτσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.