Απίστευτος ΠΑΟΚ! Τεράστια νίκη στην Σκωτία, μεγάλο διπλό με ανατροπή

Γιώργος Καστάνης27 Οκτωβρίου 2023

Είναι πολύ σκληρός για να χάσει, ακόμη και όταν το σκορ είναι εις βάρος του με δύο γκολ, δεν τα παρατάει, δεν απογοητεύτεται, αλλά συνεχίζει μέχρι να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε χθες μία τεράστια νίκη, πήρε ένα «διπλό» πρόκρισης.

Ένα μπλακ αουτ που υπέστη σε χρονικό διάστημα οκτω λεπτών, από το 50ο έως το 58ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στην Αμπερντίν να προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και να βάλει δύσκολα στην προσπάθεια του Δικεφάλου για να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν τον πτόησε σε καμία περίπτωση.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του, θα μπορούσαν οι παίκτες του, εάν ήταν πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους, να αποφύγουν τα γκολ που δέχθηκαν.

Η μείωση του σκορ από τον Ντεσπόντοφ στο 73΄ μετά την επέλαση από τον Κωνσταντέλια έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κυρίως όμως βοήθησαν οι αλλαγές παικτών που έκανε ο Λουτσέσκου, καθώς τόσο ο Μπάμπα όσο και ο Οζντόεφ με τον Ντεσπόντοφ έδωσαν πνοή στην ομάδα. Και η ισοφάριση που ήρθε με τον Βιεϊρίνια στο 84ο λεπτό, έδειξε πως ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να κάνει το κάτι παραπάνω, σε ένα παιχνίδι που είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες. Το τρίτο γκολ που ήρθε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Σβαμπ, το οποίο κέρδισε ο Οζντόεφ, επιβεβαίωσε πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Δέχθηκε δύο γκολ, αρκετοί θα περίμεναν ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν προειται. Δεν επηρρεάζεται. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μαχητής, αποφασισμένος και κερδισμένος στο τέλος.

Ασφαλώς και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει αφενός και στο τέλος να κερδίσει το παιχνίδι, δείχνει τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έχουν οι παίκτες και ο προπονητής του. Και οι οποίοι προσπάθησαν ακόμη και για να ανατρέψουν το αρχικά διαμορφωμένο, εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα δύσκολα, διότι παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου του. Χθες πάντως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα ματς – ροντέο, από το οποίο ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν έχασε, αλλά κατάφερε να φθάσει σε ένα θρίαμβο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.