Απίστευτο βίντεο: Η απαγωγή Ισραηλινής με τα 2 μωρά παιδιά της από τρομοκράτες της Χαμάς

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

O αριθμός των νεκρών από τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Γάζας αυξάνεται, ενώ η αγωνία για τους αγνοουμένους μεγαλώνει.

Την ώρα που το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ανέκτησε πλήρως την εποπτεία του φράχτη στα σύνορα με τη Γάζα, ο στρατός ανακοινώνει ότι ετοιμάζεται για σκληρή πολιορκίας της Γάζας με αποκλεισμό από ηλεκτρικό, νερό, φαγητό, καύσιμα και ο Νετανιάχου προειδοποιεί για την πιο σκληρή απάντηση που έχουν δει ποτέ.

Εντωμεταξύ το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει την απαγωγή από τρομοκράτες της Χαμάς μιας νεαρής μητέρας με τα δυο μωρά της από το Ισραήλ.

Οι τρομοκράτες τους σέρνουν έξω από το σπίτι τους, η γυναίκα ουρλιάζει. Στο βίντεο δεν φαίνεται πουθενά ο σύζυγός της. Και οι τέσσερίς τους έκτοτε αγνοούνται και κανείς δεν γνωρίζει τι του έχει συμβεί. Εχουν δολοφονηθεί; Εχουν απαχθεί; Η φωτογραφία της νεαρής γυναίκας πάντως έχει γίνει σύμβολο της θηριωδίας των τρομοκρατών της Χαμάς όταν το πρωί του Σαββάτου εξαπέλυσαν την άνευ προηγουμένου επίθεσή τους σε πολίτες του Ισραήλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.