Απίστευτο… Κορίτσι 11 ετών σκόραρε 93 πόντους σε 20 λεπτά!

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Καλαθομηχανή… φαινόμενο. Απίστευτο που όσο κι αν μοιάζει ψέμα και αστείο, είναι αληθινό!

Ένα κορίτσι 11 ετών κατάφερε να σκοράρει 93 πόντους σε αγώνα μπάσκετ και μάλιστα μέσα σε μόλις 20 λεπτά!

Save the name: Παολίνα Οχέντα. Πρόκειται για ένα 11χρονο κορίτσι… μπασκετικό φαινόμενο, από την Αργεντινή, που έχει γίνει Viral για ένα αδιανόητο επίτευγμα: Κατάφερε να πετύχει 93 (!) πόντους μέσα σε… 20 λεπτά και μάλιστα παίζοντας με κορίτσια δύο χρόνια μεγαλύτερα από εκείνη!

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από όταν ήταν μόλις 3 ετών και μπήκε στις προπονήσεις στα 5 της. Σ’ έναν αγώνα κατηγορίας παίδων PreFederal U-13 στην πόλη Eldorado της Αργεντινής, της επαρχίας Misiones, η 11χρονη Παολίνα Οχέντα σημείωσε 93 πόντους σε 20 λεπτά και οδήγησε την ομάδα της Ελ Κοατί, σε νίκη εναντίον της Oberá Tenis Club με 108-107!

Το μέγιστο επιτρεπτό όριο συμμετοχής για τις παίκτριες είναι μόνο δύο δεκάλεπτα στην Αργεντινή, ώστε να μοιράζονται τα λεπτά σε όλους τους παίκτες.

Η Οχέντα έπαιξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και πέτυχε τους 38 από τους 41 πόντους της Ελ Κοατί, ενώ αγωνίστηκε και στο τέταρτο όπου πέτυχε τους… 55 από τους 57 πόντους της ομάδας της!

Πώς πέτυχε τους 93 πόντους της η 11χρονη; Σημείωσε 38 δίποντα, 5 τρίποντα και 2 βολές.

Σε δηλώσεις της στο «Canal 12 de Misiones» για το ασύλληπτο επίτευγμά της, τόνισε: «Μου το είπαν οι συμπαίκτριές μου, αλλά για μένα έγινε κάποιο λάθος, δεν τους πίστεψα». Ο πατέρας και προπονητής της, Σίλβιο Οχέντα, εξήγησε: «Της είπα να μπει και να κάνει αυτό που ξέρει, τίποτα περισσότερο... Θέλει απλώς να διασκεδάσει, αγαπά το μπάσκετ και τα ζει όλα αυτά κανονικά».

Το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν εξίσου εντυπωσιακό, καθώς στην ίδια κατηγορία είχε πετύχει 73 πόντους!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.