Απίστευτο: Για ποιον λόγο οι Άγγλοι δένουν τα αυτοκίνητά τους στα δέντρα;

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Η έξαρση των κλοπών Land Rover έχει γίνει τόσο σοβαρή που οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν πλέον έκτακτα μέτρα για να προστατεύσουν τα πολύτιμα οχήματά τους, καταφεύγοντας στο να τα αλυσοδέσουν σε δέντρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους κλέφτες. Αυτή η ασυνήθιστη τακτική, που θυμίζει την ασφάλιση ενός ποδηλάτου, αναδεικνύει την απελπισία και την απογοήτευση των ιδιοκτητών που αντιμετωπίζουν την ανεξέλεγκτη κλοπή των πολύτιμων αγαθών τους.


Οι εγκληματίες έχουν βρει τρόπους να εκμεταλλεύονται τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί των Land Rover και Range Rover, επιτρέποντάς τους να κλέβουν τα οχήματα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η εξελιγμένη μέθοδος κλοπής έχει αφήσει πολλούς ιδιοκτήτες να αισθάνονται ευάλωτοι και ανήσυχοι για την ασφάλεια των υψηλών προδιαγραφών αυτοκινήτων τους.

Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αυτού του φαινομένου αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία σε δρόμο του Λονδίνου, όπου ένα Land Rover Defender εθεάθη δεμένο σε ένα δέντρο. Η εικόνα καταδεικνύει γλαφυρά τα όρια στα οποία οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους.

@reallifebants Just Another Day In London 🤣😂😂😩😩🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️😂😂😂 #viral #fyp ♬ original sound - RealLifeBants🫵🏼


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.