Απίστευτο comeback από την Κασίμπασα του Γιαννιώτη κόντρα στη Γαλατασαράι

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Απίθανο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στη Γαλατασαράι και την Κασαίμπασα, με την ομάδα του Ανδρέα Γιαννιώτη να επιστρέφει από την κόλαση και παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, η Γαλατά έκανε την πρώτη της γκέλα στο τούρκικο πρωτάθλημα, με την απίθανη Κασίμπασα να επιστρέφει από το 3-0 και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0, χάρη στα γκολ του Οσίμεν (20', 28') και του Ικάρντι (34') και θεώρησαν πως η υπόθεση νίκη έχει κριθεί, αλλά υπολόγισαν χωρίς την Κασίμπασα.

Στο 44' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Φαλ και στο 83ο λεπτό ο Χαϊραντίνοβιτς έκανε το 3-2 από την άσπρη βούλα, μετατρέποντας τα τελευταία λεπτά σε θρίλερ. Τελικά το γκολ της ισοφάριση για την Κασίμπασα ήρθε από τον Ντα Κόστα στο 90+5', διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει αγωνιστεί και στις επτά αγωνιστικές του τούρκικου πρωταθλήματος βασικός με τη φανέλα της Κασίμπασα, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση με 7 βαθμούς.

Αντίθετα η Γαλατά, μετά από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, υπέστη την πρώτη της απώλεια, αλλά συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έχοντας 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.