Απίστευτο: Άνδρας ακρωτηρίασε τo πέος του αφού έφαγε «μαγικά» μανιτάρια

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Ένα ακραίο περιστατικό ανεπιθύμητων ενεργειών από τη χρήση ψιλοκυβίνης δημοσιεύεται στο Mega Journal of Surgery από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Feldkirch της Αυστρίας, η οποία ανέλαβε την περίπτωση ενός 37χρονου άνδρα με ιστορικό κατάθλιψης και περιστασιακής κατάχρησης αλκοόλ, που ακρωτηρίασε το πέος του μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας «μαγικών μανιταριών».

Στη δημοσίευση αναφέρεται ότι ο άνδρας «κατανάλωσε τέσσερα ή πέντε αποξηραμένα μαγικά μανιτάρια ενόσω διέμενε μόνος σε εξοχική κατοικία, κατά τη διάρκεια ενός καταθλιπτικού επεισοδίου. Υπό την επήρεια της ψιλοκυβίνης, αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πέος του με ένα αμβλύ τσεκούρι, τεμαχίζοντας το στέλεχος σε πολλά κομμάτια», τα οποία βρέθηκαν μέσα σε ένα βάζο με χώμα και βρώμικο χιόνι.

Η κίνηση του άνδρα να φυλάξει τα κομμάτια του πέους του στο βάζο αποδείχθηκε σωτήρια. Σύμφωνα με τους συγγραφείς της δημοσίευσης, το χιόνι βοήθησε πιθανότητα στην ψύξη και διατήρηση των τμημάτων και έτσι οι γιατροί μπόρεσαν να συγκολλήσουν μέρος του πέους. Εντούτοις, χρειάστηκε να αφαιρέσουν περίπου 5 εκατοστά από το συνολικό μήκος ενώ ανέπτυξε πρόσθιο υποσπαδία ως μετεγχειρητική επιπλοκή, κατάσταση κατά την οποία το άνοιγμα της ουρήθρας βρίσκεται στην κάτω πλευρά αντί στην άκρη του πέους.

Παρά την κατάστασή του, ο άνδρας υποβλήθηκε σε εντατική ψυχιατρική παρακολούθηση λόγω συνεχιζόμενων ψυχωτικών συμπτωμάτων και θρησκευτικών παραληρημάτων.

πηγή: ygeiamou.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.