Απίστευτη απόφαση για Ηρακλή-Ποδόσφαιρο και μπάσκετ με μία ώρα διαφορά: «Γριές μην έχετε αυταπάτες»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτη απόφαση… Ποδόσφαιρο και μπάσκετ του Ηρακλή παίζουν την ίδια μέρα και μάλιστα με μία μόλις ώρα διαφορά!

Την αρχή κάνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, που φιλοξενεί την Καβάλα στη Χαλάστρα για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Η αναμέτρηση για τηλεοπτικούς λόγους ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο (5/10) στις 15:00, ενώ η πρεμιέρα της Elite League στο μπάσκετ ορίστηκε να διεξαχθεί επίσης, Σάββατο και μία ώρα αργότερα, όπου ο Ημίθεος υποδέχεται στο μπάσκετ τη Δόξα Λευκάδας, στις 16:00.

«Μαζική παρουσία και στήριξη παντού...»

Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε την αντίδραση του οργανωμένου οπαδικού κινήματος του Ηρακλή, με την «Αυτόνομη Θύρα 10» να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός, με καυστικό τρόπο, μέσω ανακοίνωσης-τοποθέτησης.

  • Τι ακριβώς αναφέρει το… κάλεσμα προς τον κόσμο του Ηρακλή; 

 «Τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια είναι προ των πυλών και φυσικά οι ΕΧΘΡΟΙ του ΗΡΑΚΛΗ τα έβαλαν ίδια μέρα με μία ώρα διαφορά, για να μην μπορέσει αυτός ο διψασμένος ΛΑΟΣ να βρεθεί μαζικά παντού.

Μαζευόμαστε αρχικά από νωρίς στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας, στην ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΒΑΛΜΑΔΑ για μπύρες, μουσικές και αλκοόλ και ύστερα παίρνουμε την πρώτη νίκη στη Χαλάστρα. Ύστερα, μετακομίζουμε ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ για το πρώτο πάρτι μέσα στο ΚΛΟΥΒΙ.

ΓΡΙΕΣ μην έχετε αυταπάτες. Έτσι θα είναι φέτος. Τα πρώτα δείγματα τα έχουμε δει ήδη. Θα κάνουν τα πάντα για να μην επιστρέψουμε. 

Η απάντηση είναι μια και μοναδική: ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! Γεμίζουμε Χαλάστρα και ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ταυτόχρονα και στέλνουμε το μήνυμα:

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!! ΟΛΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ. ΟΛΟΙ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδέσμου, με αναφορά και καταγραφή για τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες το βράδυ στο Ιβανώφειο, έγινε το… τραπέζι των οπαδών του Ηρακλή στην ποδοσφαιρική ομάδα. «Οικογένεια», έγραψε σε ανάρτησή της η «Αυτόνομη Θύρα 10», με αφορμή την από κοινού συνάντηση. Στόχος των οπαδών ήταν να μεταλαμπαδεύσουν «το πάθος και την τρέλα του λαού στους παίκτες, να μετατρέψουν τους ποδοσφαιριστές σε μαχητές της ιδέας του Ηρακλή», όπως είχαν γράψει χαρακτηριστικά, με αφορμή τη συνάντηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.