Απίστευτες σκηνές στη «Φάρμα»: «Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας»- Αποχώρησε ο παίκτης

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στη Φάρμα, στο reality του Star, με αποτέλεσμα ο Σπύρος Πολύζος να χιμήξει δύο φορές στον Γιώργο Τσάμη και αν δεν είχαν επέμβει έγκαιρα οι συμπαίκτες του, πολύ πιθανόν να τον είχε χτυπήσει. Μέσα σε αυτόν τον χαμός, χτύπησε η Ρούλα στο πόδι της.

Ο Γιώργος Τσάμης αρχικά κατηγόρησε τον Σπύρο Πολύζο για τις συχνές επισκέψεις του στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει ενεργά στις δουλειές. Ο Σπύρος έφτασε στα όριά του και αφού αναποδογύρισε το κρεβάτι που είχε μπροστά του, χίμηξε στον συμπαίκτη του, αλλά ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι.

Ο τσακωμός συνεχίστηκε και έξω, όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Μετά τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Σπύρο και τον Γιώργο, η Ρούλα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να τους χωρίσει.

Η παίκτρια χτύπησε λίγο στο πόδι και ο Σπύρος έτρεξε προς το μέρος της να τη ρωτήσει πώς είναι και να της ζητήσει «συγγνώμη». Στη συνέχεια ο Σπύρος μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας στους παίκτες πριν το αγώνισμα επάθλου, ανέφερε: «Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως πρέπει να τονίσω κάτι σημαντικό. Αν δεν την είχε πάρει ο ίδιος, θα την παίρναμε εμείς. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές. Εδώ ήρθαμε να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες, να πάμε παρακάτω και ο καλύτερος να κερδίσει» κατέληξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.