Απευθείας επαφές των δύο Υπουργείων εξωτερικών για τη μετακίνηση στην Πόλη

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2024

Η διοίκηση του Δικεφάλου ανακοίνωσε και επίσημα ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Γαλατασαράϊ για τους φίλους της ομάδας.

2.000 εισιτήρια αντιστοιχούν στον ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επικρατεί όμως δικαιολογημένα “πυρετός” για την ασφαλή μετάβαση των φίλων εκδρομέων του ΠΑΟΚ στην Πόλη, αλλά και για την ομαλή επιστροφή τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας των εκπροσώπων των δύο υπουργείων Εξωτερικών. Της Ελλάδας και της Τουρκίας. Στις επαφές συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Το σχέδιο δράσης, περιλαμβάνει την απευθείας μετάβαση των φίλων του ΠΑΟΚ από τα ελληνοτουρκικά σύνορα έως το γήπεδο της Γαλατά. Την ημέρα του αγώνα.

Και μετά την ολοκλήρωση του, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα μετακινηθούν αντιστρόφως προς τα σύνορα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Σημειώστε. Σε όλη την διάρκεια της οδικής μετάβασης, αστυνομικοί από την γειτονική χώρα θα συνοδεύουν τα οχήματα, κυρίως λεωφορεία, στα οποία θα βρίσκονται οι οπαδοί. Και Έλληνες αστυνομικοί θα είναι παρόντες, κυρίως για να επιβλέπουν πως δεν θα υπάρξουν λανθασμένες συμπεριφορές από τους Τούρκους αστυνομικούς.

Το σχέδιο βρίσκεται σε διαδικασία εκπόνησης. Το θέμα της παρουσίας των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν αφορά μόνο τις δύο ομάδες. Είναι και διακρατικό. Και σε αυτό το πλαίσιο, γίνονται οι συζητήσεις των αρμοδίων από τα δύο Υπουργεία. Στόχος, είναι να κυλήσουν όλα ομαλά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει προβλεφθεί διανυκτέρευση για τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.