Απέσυρε την κατηγορία της κατά του Άντονι μία από τις τρεις καταγγέλλουσες

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα “μέτωπο” λιγότερο για τον Άντονι, καθώς η Ράισα Ντε Φρέιτα απέσυρε τις καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή εναντίων της.

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτες υποθέσεις με φερόμενο αρνητικό πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο. Πρόσφατα ο 23χρονος κατηγορήθηκε από ακόμα δύο γυναίκες για ξυλοδαρμό αλλά και απόπειρα βιασμού αντίστοιχα, ενώ νωρίτερα τον είχε καταγγείλει και η πρώην σύντροφος του για ενδοοικογενειακή βία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον θέσει προσωρινά εκτός ομάδας, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο.

Ωστόσο μία εκ των δύο γυναικών οι οποίες τον είχαν καταγγείλει πρόσφατα απέσυρε όλα όσα είχε πει. Αναλυτικότερα η φοιτήτρια Νομικής, Ράισα Ντε Φρέιτα, αιτήθηκε την διαγραφή της κατάθεσης της αλλά και των κατηφοριών εναντίων του Άντονι. Η νεαρή λίγες ημέρες πριν είχε ισχυριστεί πως χρειάσθηκε ιατρική περίθαλψη μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» τον Μάιο του 2022 μετά από κοινή τους έξοδο στο Σάο Πάολο.

Πλέον, ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο καταγγελίες, αυτή της πρώην συντρόφου του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, αλλά και της 33χρονης τραπεζικής υπαλλήλου, Ίνγκριντ Λάνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.