Απέδρασε από τους Ζωσιμάδες η ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Νοεμβρίου 2023

Ένα τέρμα του Στίβεν Τσούμπερ στο 7ο λεπτό, ήταν αρκετό για την ΑΕΚ, ώστε να επικρατήσει 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους ''Ζωσιμάδες''. 

Μετά από αυτή τη νίκη η Ένωση παρέμεινε στη δεύτερη θέση ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό και πλέον ρίχνει το βάρος της στον αγώνα της Πέμπτης (30/11, 19.45) με την Μπράιτον στην OPAP ARENA για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν από νωρίς με το πόδι στο γκάζι και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Τσούμπερ στο 7΄. Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Στάνκοβιτς σταμάτησε το σουτ του Μπάλαν και ο Παμλίδης από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Δοκάρι είχε και η ΑΕΚ που απείλησε αρκετά τα καρέ του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος. Έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά, ο Τσούμπερ αφύλακτος στην περιοχή έπιασε μια κεφαλιά. Ο Κλέιμαν έκανε την επέμβαση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα πόδια του Ελβετού, ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Σο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδού ήταν πολύ πιο αργός. Ο ΠΑΣ πάλεψε για να πάρει κάτι από το ματς, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Πανάγου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης –Καραχάλιος (90+3’ Μπακαδήμας), Ριένστρα – Τζίμας (66’ Λεό), Παμλίδης, Ροσέρο (85’ Κόντε) – Μπάλαν (67’ Γκάρο). 

ΑΕΚ (Mατίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς (λ.τρ. 83’ Μήτογλου), Μοχαμάντι –Σιμάνσκι, Ελίασον (75’ Άμραμπατ), Πινέδα (75’ Γαλανόπουλος), Γκατσίνοβιτς – Μάνταλος (75’ Πισάρο), Τσούμπερ (75’ Πόνσε).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.