Απέδρασε από τον Βόλο η ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Σεπτεμβρίου 2023

Σ΄ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πέντε γκολ, αποβολή και εκατέρωθεν ευκαιρίες, η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 3-2 του μαχητικού Βόλου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League 1. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντέλετιτς μόλις στο 8΄. 


Δεν έφτανε στην Ένωση το γρήγορο γκολ που δέχτηκε από τους Θεσσαλούς, έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μάνταλου για χτύπημα στον Κόμπα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρά την ψυχρολουσία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ισοφάρισε σε 1-1 στο 32΄. Μετά από σέντρα του Ελίανσον, ο Γιόνσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 


Πέντε λεπτά μετά έφερε τούμπα το ματς. Ο Τσούμπερ με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σιαμπάνη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, κάνοντας το 1-2.

Ο Βόλος έφερε το ματς στα ίσια στο 72΄. Ο Ενγκίν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιόνσον δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Ντέλετιτς με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς, κάνοντας το 2-2.

Η ΑΕΚ δεν τα παράτησε, πίεσε για την ανατροπή και κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Μουκουντί έκανε την κεφαλιά και ο Κρούζλιακ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε χαρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης (46’ Λούνα), Κίτσος (46’΄Κρούζλιακ) – Τσοκάνης, Τρουιγέ (74’ Γκλάβτσιτς), Κορνέτ (60’ Ενγκίν)– Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Κόμπα. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (77’ Άμραμπατ)– Ελίασον (77’ Πινέδα), Γιόνσον, Γαλανόπουλος (73’ Σιμάνσκι), Τσούμπερ (67’ Αραούχο)– Πόνσε (67’ Ζίνι), Μάνταλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.