Απέδρασε από το Ηράκλειο ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Μαΐου 2024

Με νίκη αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός. Μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αν και αδιάφορη βαθμολογικά, επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο για την έβδομη και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του Πρωταθλήματος. 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", με τον Κώστα Γιαννούλη να αποθεώνεται στην αλλαγή του στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του και να ξεσπά σε δάκρυα κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.


Τα ''καναρίνια'' μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ με τον Καρέλη μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Παναιτωλικός πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπουζούκης με τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών. 

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Αποστολάκη στο 65΄. 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γιαννούλης (55’ Βούρος), Γκλδάζερ, Λουκάο, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (55’ Μάκιτς), Αποστολάκης (75’ Μοσκέρα), Θεοδοσουλάκης (55’ Μαρινάκης), Τοράλ (75’ Νέιρα), Ριέρα, Ισέκα. 

ΠΑΝAITΩΛΙΚΌΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Λιάβας, Μπρούνο Ντουάρτε, Τορεχόν (86’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Μπουζούκης (79’’ Ζοάο Πέδρο), Φεντερίκο Ντουάρτε (70’ Νικολάου), Ντίας (70’ Λομόνακο), Καρέλης (70’ Μπελεβώνης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.