Απάντηση της ΕΠΟ στον Μαρινάκη για τον τελικό: «Δε μας ανήκει το Πανθεσσαλικό»

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τοποθετήθηκε για την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την ανεξήγητη.

Απαντώντας στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισήμανε πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν της ανήκει…

«Δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία δια των αρμόδιων αρχών, εν προκειμένω της ΕΛ.ΑΣ., δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, είναι απόφαση όμως της ΕΠΟ, ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση και η απόφαση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την απόφαση διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό δίχως την παρουσία κόσμου.

Η ΕΠΟ απαντώντας στις τοποθετήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή της πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν της ανήκει:

«Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.