Απάντηση Πολάκη σε Κασσελάκη για το lifestyle: «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Το ζήτημα προβολής του lifestyle ήταν ένα από τα αντικείμενα για τα οποία διασταύρωσαν τα ξίφη τους Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, τον βουλευτή Χανίων και για ομοφοβία.

«Επειδή ο Παύλος έκανε μία ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε: 

«Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου. Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι 'της αντρικής σχολής'; Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά. Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι 'προσωπική επιλογή', όπως έγραψες. Είναι η ζωή μου». 

 Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί; Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;».

«Εσύ ανέβαζες τον Τάιλερ»

Στους ισχυρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ απέκρουσε τις κατηγορίες περί ομοφοβίας, αν και δήλωσε πως επιμένει στη διαφωνία του σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έκανα λάθος για τον Κασσελάκη. Καλό παιδί αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Η υπερπροβολή της εικόνας του καλύπτει την πολιτική του θέση. Δεν είμαι ομοφοβικός αλλά διαφωνώ ακόμα με το νσχ για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία. Και εγώ ανεβάζω τη μηχανή και τα ψαρέματα μου στο Facebook αλλά τόσα χρόνια τη γυναίκα μου δεν την έχω ανεβάσει στη σκηνή σε προεκλογική μου ομιλία», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.