«Απάντηση» Αντσελότι στον Τσάβι: «Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2024

Ο προπονητής της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, «απάντησε» στον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, για τα παράπονα που έκανε για την διαιτησία.

«Έχω ήδη πει ότι δεν μου αρέσει που επηρεάζουν τους διαιτητές, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Οι διαιτητές θα σφυρίξουν επηρεασμένοι... Συμφωνώ 100% με τα λόγια του προέδρου. Είναι μια πραγματικότητα και δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και ένας τυφλός μπορεί να δει τι συμβαίνει ... Όλοι το βλέπουν, αλλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που πρέπει να το πουν» είπε ο τεχνικός της Μπάρτσα.

Ο Κάρλο Αντσελότι, εκνευρισμένος με τους ισχυρισμούς του Τσάβι, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga την Κυριακή ανέφερε: «Νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας, και ως επαγγελματίας, δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, από σεβασμό για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μη με ρωτάτε περισσότερα γιατί δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο που δεν είναι για επαγγελματίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.