Απ. Οικονομίδης: «Ήμασταν 58 άτομα στη συνέλευση του ΠΑΟΚ, γιατί είμαστε τόσοι λίγοι;»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Την εικόνα απαξίωσης και έλλειψης ενδιαφέροντος προς τον Ερασιτέχνη εξέφρασε με «κραυγή αγωνίας» ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης.

Σχολιάζοντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» την αποκαρδιωτική εικόνα στη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν 58 άτομα, αισθάνθηκα άσχημα. Γιατί να είμαστε τόσοι λίγοι;».

Είναι εδώ και 55 χρόνια μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, έχει διατελέσει πρόεδρος του Ερασιτέχνη, της ΚΑΕ και στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ σε διοίκηση πρωτοδικείου. Ο Απόστολος Οικονομίδης, με «κραυγή αγωνίας» διερωτήθηκε πολλές φορές τον λόγο για την εικόνα απαξίωσης στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ άσχημο φαινόμενο. Άκουγα ότι τα τακτοποιημένα μέλη είναι 300 και το άκουσα και στη συνέλευση που ήμουν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τα τελευταία 20 χρόνια μόνο αυτά τα μέλη; Θυμάμαι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Για τις γενικές συνελεύσεις ψάχναμε αίθουσα.

Τώρα ήμασταν 58 άτομα στη γενική συνέλευση. Δε θα το έλεγα «μεταξύ συγγενών και φίλων». Πήγα και ήθελα να δω ανθρώπους και δεν είδα! Δεν ξέρω τι συμβαίνει και έχουν απομακρυνθεί.

Ήθελα να μιλήσω με τον Θανάση (σ.σ. Κατσαρή), τον άκουσα για κάποια πράγματα. Με χαιρέτισαν όλοι όσοι ήταν εκεί. Δεν είδα ενδιαφέρον όμως. Άκουσα κάποια πράγματα που τι να πω…

Θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, από τα τσιμέντα, μέχρι σήμερα. Είμαι 55 χρόνια μέλος. Τότε για να γραφτώ έπρεπε να προταθώ από 2 παλιά μέλη.

Μετά μου ζητούσαν να μπουν μέλη και το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Υπήρχε ενδιαφέρον. Τώρα γιατί συμβαίνει να είμαστε 60 άτομα; Δείχνει απαξίωση. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Έχω παρακολουθήσει χιλιάδες γενικές συνελεύσεις. Χθες αισθάνθηκα άσχημα να υπάρχουν 60 άτομα. Γιατί να είμαστε τόσοι λίγοι;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.