ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή

Χρήστος Λιάπης13 Απριλίου 2024

Η διοίκηση του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κάκογλου.
Ο πρόεδρος του ΑΟΚ με δήλωση του επισήμανε: 
Η διοίκηση  και εγώ προσωπικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 4 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας Κάκογλου Κωνσταντίνο.
Υπήρχε πλήρης ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων και από τις δύο πλευρές. Το σωματείο μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ότι λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα με γνώμονα την ανάδειξη του συλλόγου μας. Να ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία για τον προπονητή μας και τον σύλλογο μας.

Σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νεάπολη ο  πρόεδρος του Α.Ο.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:
Ως πρόεδρος του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και ως ο άνθρωπος, που ηγούμαι της προσπάθειας της Ανδρικής μας ομάδας ποδοσφαίρου θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους, φίλους και κατοίκους του πανέμορφου τόπου, που ζούμε να βοηθήσετε με την προσέλευση και την στήριξη σας τα παλικάρια μας σε έναν πολύ σημαντικό και κομβικής σημασίας αγώνα την Κυριακή για την επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣΜ την Α1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.