ΑΟ Μεσήμβριας: «Άριστη συνεργασία όλων των πλευρών για την άνοδο»

Χρήστος Λιάπης17 Ιουλίου 2024


Ο ΑΟ Μεσήμβριας κατέκτησε το Πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας και επιστρέφει πανηγυρικά στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο ΑΟΜ τερμάτισε στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς και τέρματα 51-17.

 Ο Διαμαντής Μανώλης βοήθησε τον ΑΟΜ στην επίτευξη των στόχων του. Για την χρονιά που τελείωσε τόνισε: «Η φετινή χρονιά θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν σχετικά δύσκολη διότι όσοι γνωρίζουν από ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Γ’ κατηγορία δεν έχει τόσο ανταγωνιστικές ομάδες. Πάραυτα κληθήκαμε να παίξουμε στον πιο απαιτητικό όμιλο του Γ’ τοπικού με πολλές καλές ομάδες όπως του Εσπερου και του Οδυσσέα Κορδελιού που ήταν μαζί με εμάς οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα προσπαθήσουμε, με κάποιες νέες προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα, να κάνουμε το back to back».

Τι βοήθησε στην επιτυχία; «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η άριστη συνεργασία μεταξύ προπονητή-παικτών για την άνοδο, καθώς ο προπονητής μας κατάφερε να δέσει την ομάδα και να την κάνει μια οικογένεια, παρά τις ηλικιακές διαφορές. Επιπλέον έβρισκε τον τρόπο να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά εντόπιζε εύκολα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Βεβαίως, όλοι είχαμε τον ρόλο μας και συμβάλλαμε στην προσπάθεια της ανόδου, από την διοίκηση μέχρι και τον πιο μικρό ηλικιακά ποδοσφαιριστή. Ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος και ευελπιστώ οι ομάδες της Β’ κατηγορίας να είναι εξίσου ανταγωνιστικές. Εύχομαι υγεία και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες».


Πηλίτσης: «Ανυπομονούμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα»

 Ο 27χρονος στόπερ του ΑΟΜ Λεωνίδας Πηλίτσης για την χρονιά που ολοκληρώθηκε είπε:

«Είχαμε δύο ήττες τον Οκτώβριο αλλά στη συνέχεια μόνο μια ισοπαλία. Δεν ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα με μόνο τρεις τέσσερις καλές ομάδες. Ξεχώρισαν περισσότερο εμείς, ο Οδυσσέας και ο Εσπερος. Από τη δική μας πλευρά ήμασταν σοβαροί. Υπήρχε πάρα πολύ καλό κλίμα και ήμασταν φίλοι μεταξύ μας. Γνωριζόμασταν οι περισσότεροι και είχαμε ομοιογένεια. Παρά πολύ βοήθησε και ο προπονητής στην προετοιμασία αλλά και σε τακτικά θέματα». Για τη νέα χρονιά; «Για τέταρτη χρονιά θα είμαστε πάνω κάτω οι ίδιοι παίκτες συν τις προσθήκες που θα γίνουν. Η Β’ κατηγορία θα είναι πιο ανταγωνιστική με καλές και έμπειρες ομάδες. Βάζουμε ως στόχο να μην κινδυνεύσουμε και να μπούμε στα πλέι οφ. Ανυπομονούμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα».

Ο Λεωνίδας Πηλίτσης στάθηκε στη βοήθεια της διοίκησης και του κόσμου προσθέτοντας: «Είχαμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην περιοχή κάτι που βοηθούσε και στις προπονήσεις».

Το σερί των επιτυχιών

Στη δεύτερη προνομιούχο θέση βρέθηκε ο ΑΟΜ για πρώτη φορά την 8η αγωνιστική, ενώ την 16η αγωνιστική πάτησε στην κορυφή όπου και παρέμεινε μέχρι το φινάλε (18η αγωνιστική). Στα πρώτα τρία παιχνίδια είχε δύο ήττες και μια νίκη και στα 15 που ακολούθησαν 14 νίκες και μια ισοπαλία και φυσιολογικά τερμάτισε πρώτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.