Άντζιτς: «Πρέπει να προσέξουμε τα γκαρντ του Άρη»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης αντιμετωπίζει απόψε την Τσεντεβίτα (23/10, 20:00) και ο τεχνικός που θα την κοουτσάρει Τζόρτζε Άντζιτς (καθώς ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση), μίλησε στην ιστοσελίδα του Eurocup για τη σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει για τον αγώνα:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Το να αγωνίζεσαι στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ειδικά στο Eurocup. Θα είναι μια νέα εμπειρία για εμάς αυτή τη σεζόν. Ο Άρης είναι μια καλά δομημένη ομάδα, αν και έχουν κάποιες δυσκολίες στην αρχή της σεζόν. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ δυνατή γραμμή στους “κοντούς” και οι ψηλοί τους είναι αθλητικοί.

Αμυντικά, ο κύριος στόχος μας είναι να καλύψουμε το δίδυμο των κοντών τους, που αποτελείται από τους Βασίλη Τολιόπουλο και Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, τους οποίους συμπληρώνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης που έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας για χρόνια. Επίσης, χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στους ψηλούς τους, εξαιτίας του συγκεκριμένου στυλ που έχουν, το οποίο περιλαμβάνει περιστροφές κοντά στο καλάθι και επιθετικά ριμπάουντ. Η άμυνα τους είναι αρκετά… επιθετική, κάτι το οποίο έχουμε ξαναντιμετωπίσει φέτος, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να ελέγξουμε το παιχνίδι υπό πίεση.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.