Ατζέντης του Τζίμα: «Πολλές ομάδες της Serie A ενδιαφέρονται για τον Στέφανο»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2023

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης είναι μάνατζερ του Στέφανου Τζίμα και αρκετών ακόμη νεαρών παικτών. Βρίσκεται στη Μάλτα για να παρακολουθήσει από κοντά το EURO U19 και έκανε δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb».

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης είναι μεταξύ άλλων και μάνατζερ του Λυκογιάνη ο οποίος πήγε στη Μπολόνια από την Κάλιαρι. Επίσης εκπροσωπεί παίκτες της εθνικής Ελλάδας U19 που αγωνίζονται στο EURO και βρίσκεται στη Μάλτα για παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο ατζέντης του Στέφανου Τζίμα για τον νεαρό σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και όχι μόνο:

Για το πολύ καλό ντεμπούτο του Τζίμα στο EURO U19 και τα δυο γκολ του κόντρα στην Νορβηγία :

 «Πολλοί με ρωτάνε για τον Στέφανο, αλλά είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί και ένας σπουδαίος εργάτης στο γήπεδο. Είναι δυνατός παίκτης, αλλά σκέφτεται πάντα και μόνο να παίξει καλά, εγώ θα φροντίσω τα υπόλοιπα. Η ανάπτυξή του είναι πολύ σημαντική, πρέπει να συνεχίσει έτσι. Είναι μια καλή αρχή αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, πρέπει να κάνει τα σωστά βήματα».

Για το ποιες είναι οι από την Ιταλία που ενδιαφέρονται για τον Τζίμα: 

«Πολλές ομάδες είναι αυτές που ενδιαφέρονται. Ήταν και είναι ακόμα στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Το σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε το σωστό βήμα. Δεν είναι πια το αγόρι που ήταν πριν από δύο χρόνια, μεγάλωσε πολύ, έφτασε στην πρώτη ομάδα και έγινε ο πρώτος σκόρερ νεαρός στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι ένα αγόρι που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι θα γίνει δυνατός παίκτης. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον ΠΑΟΚ γιατί του έδωσε την ευκαιρία να γίνει αυτό που είναι, πρέπει να βρούμε τη σωστή συμφωνία με τον σύλλογο».

Για το αν υπήρχε κάποια ομάδα από την Ιταλία που θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα τον Τζίμα :

 «Ναι, υπήρχε αλλά μη με αναγκάσεις να προχωρήσω παρακάτω...».

Σε ότι αφορά τον Νίκο Μπότη και την πορεία του στην Ίντερ:

 «Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι στην Ίντερ για τρία χρόνια, έναν τεράστιο σύλλογο με σημαντικό τομέα νεολαίας. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, έχει βελτιωθεί και τώρα ήρθε η ώρα να πάει να παίξει με τους μεγάλους παίκτες».

Για το ποιες ειναι οι αξιολογήσεις της Ιντερ για τον νεαρό γκολκίπερ:

 «Όλα είναι ανοιχτά, ενδιαφέρονται και αυτοί για το καλό του αγοριού και θέλουν το αγόρι να πάει να παίξει. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Τότε οι φόρμουλες δεν εξαρτώνται μόνο από την Ίντερ και εμάς, αλλά και από το ποιος αγοράζει. προτεραιότητα δική μας και της Ίντερ είναι να πάει να παίξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.