Αντσελότι: "Τελευταία δουλειά της καριέρας μου η Ρεάλ Μαδρίτης"

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Ιταλία πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του, δίχως να κάνει δεύτερες σκέψεις για Εθνικές ομάδες. 

Ο 65χρονος βρίσκεται στην τρίτη του χρονιά στη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας μέχρι το 2026. Ο Αντσελότι έχει διαγράψει προπονητική καριέρα τριών δεκαετιών, κατακτώντας πρωταθλήματα σε πέντε διαφορετικές χώρες.

Οι δηλώσεις του: "Νομίζω ότι θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος, πρέπει να το πω" υπογράμμισε ο Αντσελότι . "Αν θα υπήρχε μια ευκαιρία για μια εθνική ομάδα, δεν ξέρω. Δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος να είμαι σε μια εθνική ομάδα για το γεγονός ότι θα έχανα αυτό που μου αρέσει περισσότερο, το "μέρα με τη μέρα". Το "μέρα με τη μέρα" μου αρέσει. Να είμαι εδώ, να προετοιμάζω την προπόνηση, να μιλάω με τους παίκτες, να προετοιμάζω τα παιχνίδια. Αυτή είναι η 29η σεζόν μου ως προπονητής. Είναι αλήθεια ότι έχω κερδίσει πολλά, αλλά φανταστείτε τον αριθμό των τίτλων που έχασα. Έχασα πολλούς.

Είχα την τύχη να πάω στην καλύτερη ομάδα στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, ήμουν τυχερός", συνέχισε. "Αλλά ήμουν σε θέση να προσαρμοστώ στην κουλτούρα. Προσπάθησα να μάθω τις γλώσσες. Έμαθα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, δεν μπόρεσα να μάθω γερμανικά, είναι αδύνατο - όχι δύσκολο, αδύνατο!".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.