Αντσελότι: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του Μόντριτς που είναι στον πάγκο»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κάρλο Αντσελότι καταλαβαίνει την δυσαρέσκεια του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φέτος δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, προσθέτοντας ότι η κατάσταση με το συμβόλαιο του Κροάτη είναι περίπλοκη.

Ο Κροάτης πολύπειρος μέσος ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει ένα εκπληκτικό τέρμα προς το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης και να εξασφαλίσει τη πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης για την LaLiga την Κυριακή και το +8 από την Μπαρτσελόνα.

Ο 38χρονος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, μετράει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Βασίλισσα αυτή τη χρονιά, ενώ ήταν βασικός σε μόλις 11 από αυτά τα παιχνίδια.

«Έβαλε ένα υπέροχο γκολ που μας επέτρεψε να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς. Δείχνει σε όλους πόσο δύσκολο είναι για μένα να τον αφήνω στον πάγκο», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους.

«Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για το πώς προπονείται. Είναι παράδειγμα για όλη την ομάδα. Είναι πολύ περίπλοκο να τον αφήνεις στον πάγκο».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο του Μόντριτς, ο Αντσελότι είπε: «Είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο κατάσταση να διαχειριστείς. Ήμουν κάποτε παίκτης και το πέρασα την τελευταία μου χρονιά ως επαγγελματίας.

Θα καταλάβαινα αν ο Μόντριτς ήταν λίγο αναστατωμένος που δεν παίζει. Όλοι πιστεύουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας του, αλλά νομίζω ότι δεν συμφωνεί με αυτό. Φαίνεται να είναι καλά, φρέσκος. Έχει καλά πόδια. Δεν φαίνεται να είναι 38».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.