Αντσελότι: «FIFA ξέχνα το! Η Ρεάλ και άλλες ομάδες δεν συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος10 Ιουνίου 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA. Όπως ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και άλλες ομάδες όπως τόνισε, δεν πρόκειται να δεχθούν την πρόσκληση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δίχως την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλες ομάδες (όπως υποστήριξε ο Κάρλο Αντσελότι) θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA. Ο Ιταλός τεχνικός των Μερένχες επισήμανε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να δεχθεί τη σχετική πρόσκληση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια με τη συμμετοχή 32 ομάδων απ’ όλο τον κόσμο (όπως και το Μουντιάλ), σύμφωνα με τις αλλαγές στη διοργάνωση από τη FIFA. Η Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο δε θα είναι μια εξ αυτών.

Ο «Δον Κάρλο» σε συνέντευξή του δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλες ομάδες, δεν πρόκειται παίξουν στο τουρνουά:

«Η FIFA πρέπει να το ξεχάσει. Οι παίκτες και οι σύλλογοι δε θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά» τόνισε χαρακτηριστικά για να εξηγήσει τον λόγο: «Ένα μόνο παιχνίδι της Ρεάλ αξίζει 20 εκατομμύρια ευρώ και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για όλη τη διοργάνωση. Δε θα γίνει. Όπως και εμείς, έτσι κι άλλοι σύλλογοι, θα απορρίψουν την πρόσκληση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.