Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Τι ποσό προσδοκά ο ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή του στο Euro

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Την προσεχή Κυριακή η Σερβία δίνει τον πρώτο της αγώνα για τη φάση των ομίλων στο Euro αντιμετωπίζοντας ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, την Αγγλία. Ο Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται για την πιο σπουδαία πρόκληση της καριέρας του μέχρι την επόμενη και προφανώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και των φίλων του ΠΑΟΚ, ακόμη και αυτών που υποστηρίζουν την... Αγγλία. 

Θα ήθελαν δηλαδή ο δικός τους Αντρίγια, να λάμψει στη διοργάνωση. Αλλωστε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στο Euro. Ο Κεντζιόρα δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πολωνίας, κάτι αντίστοιχο έγινε με την Κροατία και για τον Κοτάρσκι που ήταν στους παίκτες με... αστερίσκο αλλά τελικώς δεν χρειάστηκε να διακόψει τις διακοπές του. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Παράλληλα, εκτός Euro βρέθηκε και η Εθνική Ελλάδας και έτσι τόσο ο Κωνσταντέλιας όσο και ο Κουλιεράκης δεν θα είναι στα γήπεδα της Γερμανίας. Να σημειώσουμε πως ο Ζίβκοβιτς έχει ήδη φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ από την παρουσία του στο Euro έστω και αν ακόμη δεν άρχισε αφού η αποζημίωση για κάθε ομάδα αρχίζει να... τρέχει πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Τι ποσό προσδοκά ο ΠΑΟΚ;

Για κάθε μέρα, η αποζημίωση που δίνει η UEFA για κάθε παίκτη στον σύλλογο που ανήκει είναι 3.300 ευρώ. Αρχίζει δέκα μέρες πριν από το πρώτο ματς και ολοκληρώνεται την επομένη του τελευταίου αγώνα. Η Σερβία μετά το ματς απέναντι στην Αγγλία, έχει να δώσει δυο ακόμη. 

Αρχικά στις 20 Ιουνίου παίζει με τη Σλοβενία και στις 25 Ιουνίου με τη Δανία. Εφόσον η Σερβία καταφέρει να προκριθεί έστω και ως δεύτερη από τον όμιλο της, το ποσό συνεχίζει να αυξάνεται για τον Δικέφαλο. Από την άλλη φυσικά πρέπει να σημειώσουμε πως όσο αργεί να... επιστρέψει από τα γήπεδα της Γερμανίας ο Ζίβκοβιτς τόσο θα αργήσει και η ενσωμάτωση του με τον ΠΑΟΚ στις προπονήσεις. Αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων η Σερβία, ο Ζίβκοβιτς θα απολαύσει τις διακοπές του και θα πάει στο Χορστ για να συναντήσει τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.