Αντρίγια εσύ, σούπερ σταρ…

Αρις Νικολάκης22 Αυγούστου 2023

Δίχως να παίξει πάλι, εντυπωσιακή μπάλα ο ΠΑΟΚ… Πέτυχε πάλι, εντυπωσιακή νίκη! Αυτή η αποτελεσματικότητα του πενιχρού του πάντως, εντυπωσιάζει. Χθες μάλιστα, με πολλές αλλαγές… Με πρωτοφανές, για τα δεδομένα του Ραζβάν Λουτσέσκου rotation – όπως λέμε στα χωριά μας - ο ΠΑΟΚ είχε ένα άνετο κυριακάτικο βραδινό. Κόντρα μάλιστα, στον κακό δαίμονα της Τούμπας, τον Αστέρα…

Οι γηπεδούχοι βέβαια, γλίτωσαν από μία αρνητική εξέλιξη. Στο πέναλτι των φιλοξενούμενων (41ο λεπτό ) η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα αλλά… Με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς – μετά από τις περυσινές του… ακεφιές - σε κέφια ο ΠΑΟΚ όταν βρει ευκαιρία, για γκολ… Δεν τη χάνει.

Έτσι έγινε κόντρα στη Χάιντουκ. Έτσι έγινε και κόντρα στον Αστέρα. Ο Σέρβος διεθνής πέτυχε και προχθές και χθες δυο γκολ σύνολο τέσσερα. Και πέρα από την πρόκριση και τους τρεις βαθμούς… Ο ΠΑΟΚ μετρά την περίοδο φόρμας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ως «πυλώνα» αισιοδοξίας. Αν μη τι άλλο.

Όπως και να το κάνουμε όμως, αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ δεν καλύπτει τις αδυναμίες του πενιχρού του ρόστερ. Αποδίδονται μεν, εύσημα σε προπονητές και παίκτες για τις τελευταίες επιτυχίες. Δεν παύουν δε, να υφίστανται αδυναμίες στο πενιχρό ρόστερ.

Το παλεύει βέβαια, ο Ρουμάνος προπονητής. Αν και δεν βρέθηκε ακόμη αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας, βρίσκει τρόπους, να κερδίζει ο ΠΑΟΚ αγώνες δίχως να παίζει εξαιρετική μπάλα. Ένας από αυτούς είναι κι ο… Τόμας Μουργκ. Η αναφορά του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ προκάλεσε δυσφορία. Η εικόνα του ευφορία!

Πέτυχε ένα όμορφο γκολ για το 1-0. Κι ήταν αφετηρία μία όμορφη ενέργεια του για το 2-0. Εάν του έκανε καλό η …ναφθαλίνη, ο χρόνος θα δείξει. Σημασία έχει η… πάλη του Ρουμάνου προπονητή με το πενιχρό του ρόστερ, για να το ξεζουμίσει!

Το… ζουμί του – μία «υπ’ ατμόν» από την Τούμπα – Τόμας Μουργκ, το momentum του σούπερρβ σταρ Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η αυτοπεποίθηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι , η βελτίωση του Στέφαν Σβαμπ κι οι βοήθειες από τον Τάισον δεν αρκούν, για να καλύψουν τις αδυναμίες του πενιχρού ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Τούτο φυσικά, δε μειώνει την αξία του ποδαρικού με νίκη. Και μάλιστα, με τόσες αλλαγές για λόγους πρόληψης και προοπτικής ενόψει Χαρτς…

Μελανό σημάδι στην χθεσινή, εικόνα του ΠΑΟΚ η εκ νέου αποχώρηση του Μπουάνα Σαμάτα. Λέτε, να είναι ένδειξη μίας ακόμη …πύρρειας νίκης του;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.