Αντρές Ινιέστα: Το συγκινητικό βίντεο για το «αντίο» του από το ποδόσφαιρο

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε μέσω των social media πως τελειώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο 40χρονος άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα, σε βίντεο που δημμοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Στο βίντεο μιλούν κι άλλες σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο Λουίς Ενρίκε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Αντρές, τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για εσένα;»«Για μένα το ποδόσφαιρο είναι…», απαντάει ο Ινιέστα με δάκρυα στα μάτια και δεν ολοκληρώνει ποτέ αυτή τη φράση γιατί δεν κατάφερε από τη συγκίνηση.

«Ξέρετε τι αντικατοπτρίζει για εμένα; Αντικατοπτρίζει τι νιώθαμε όταν ήμασταν παιδιά στους δρόμους. Όταν η μητέρα σου σε φώναζε όταν νύχτωνε και δεν μπορούσες να δεις την μπάλα. Έλα εδώ, έλα εδώ. Αυτό είναι ο Αντρές Ινιέστα. Είναι 40 χρονών και δεν είναι σίγουρος αν θέλει να σταματήσει ή όχι», αναφέρει ο Λουίς Ενρίκε στη συνέχεια και ύστερα μιλούν σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου για εκείνον.

Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.