Αντρέι Στογιάκοβιτς: «Θα κέρδιζα τον μπαμπά μου σε μονό»

Metrosport Team04 Απριλίου 2023

Ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, έχει ξεκινήσει ήδη και κάνει τα πρώτα του βήματα για να εξελιχθεί σε επαγγελματία μπασκετμπολίστα. Σε δηλώσεις που έκανε για την επιλογή του να παίξει στο McDonald's All-American Game την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο αν θα κέρδιζε τον πατέρα του σε μονό. 
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως το να παίζει με τον πατέρα του στην αυλή, ήταν αυτό που τον έκανε να αγαπήσει το μπάσκετ, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως θα κέρδιζε τον πατέρα του, Πέτζα, δηλώντας χαρακτηριστικά: «Αν παίξουμε μονό θα τον νικήσω! Ίσως 11-3, άντε στη χειρότερη περίπτωση 11-4. Παραμένει σπουδαίος σουτέρ ο πατέρας μου και άμα ζεσταθεί τα βάζει όλα. Δεν μπορεί πλέον να τρέξει και να κουνηθεί στην ταχύτητά μου,οπότε θα προσπαθούσα να το εκμεταλλευτώ».
Ο Αντρέι κατέχει τόσο σερβικό όσο και ελληνικό διαβατήριο. Λόγω της καταγωγής του πατέρα του, μπορεί να εκπροσωπήσει τη Σερβία διεθνώς, ενώ λόγω της καταγωγής της μητέρας του, Αλέκας Καμηλά, μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Εκπροσωπώ και τις δύο χώρες, Ελλάδα και Σερβία, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Προσπαθώ να παρακολουθώ αγώνες της Euroleague, αλλά λόγω της διαφοράς ώρας δεν είναι εύκολο. Έχω δει πάντως παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχω να σημειώσω ότι παίζει εντυπωσιακά. Χαίρομαι που μία ελληνική ομάδα πηγαίνει τόσο καλά, όπως χαίρομαι και για τους συλλόγους της Σερβίας που έχουν καλή πορεία».

Δείτε την συνέντευξη του...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.