Αντωνόπουλος: «Το ευρωπαϊκό δεν είναι άπιαστο για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αντωνόπουλος, μιλώντας για την εξαιρετική πορεία που καταγράφει φέτος ο ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Παράλληλα, θυμήθηκε το δικό του πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στάθηκε και στην επερχόμενη αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με τον Αστέρα Τρίπολης, την οποία μάλιστα θα παρακολουθήσει από κοντά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά που βλέπουμε φέτος με την αγαπημένη μας ομάδα. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κούδα, με όλα όσα μου είχε πει ο Σταύρος Σαράφης, και επειδή ο αδερφός μου ήταν γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όλα γυρίζουν στο κεφάλι μου. Από τότε είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Και εξακολουθώ μέχρι και σήμερα στα 60 μου, συνεχίζω να αγαπώ, να σέβομαι και να εκτιμώ αυτή την ομάδα».

Για το δικό του πέρασμα από τον ΠΑΟΚ: «Εγώ ήμουν δύο χρόνια μόνο στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς ή ευτυχώς 'έφυγα άτακτα, τα γνώριζε ο Βουλινός και ο Κούδας. Ήταν κάτι πολύ σοβαρό και οικογενειακό, έφυγα μέσα σε μια νύχτα. Εγώ με τον κύριο Μαυρέα, τον Γιάννη τον Ψαρά, ,με τον Καπετανόπουλο και τον Δημόπουλο είμαστε ΠΑΟΚτσήδες στον Νότο. Υπάρχει έντονο ΠΑΟΚτσήδικο ενδιαφέρον».

Για το αν ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαστε μέσα στο στόχο, συν- πλην ένα βαθμό. Νομίζω με αυτά που βλέπουμε τη φετινή χρονιά με ένα γεμάτο ρόστερ, γιατί όχι. Έχουμε σπάσει στην Ευρώπη όλα τα ρεκόρ και γιατί όχι να μην είμαστε και εμείς οι διεκδικητές όπως όλες οι άλλες ομάδες;»

Για το ευρωπαϊκό τρόπαιο και αν μπορεί να φτάσει στον τελικό και να τον κατακτήσει: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε όνειρα. Το ευρωπαϊκό είναι όνειρο που δεν είναι άπιαστο. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα, νέους  που τους ζητάνε συνέχεια από τα μεγάλα κλαμπ, καλή χημεία. Γιατί να μην φτάσουμε και σε έναν τελικό που θα γίνει και στην Ελλάδα, στην Αθήνα».

Τέλος, για τη προσωπική συνάντηση που θα έχει στη Τρίπολη με την αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά και για την μεταξύ τους αναμέτρηση: «Έχω μεγάλη η αγάπη στον Χρήστο Καρυπίδη, που ξεκίναγε τη καριέρα του με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Έχω μια πολύ καλή και  ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Και τον Κωνσταντινίδη θα δω. Θα χαιρετήσω πρώτα τον αρχηγό γατί έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. 

Είναι μια δύσκολη έδρα η Τρίπολη, δεν μας έχουν και στα... όμορφα. Θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και γενικά τις μεγάλες ομάδες, Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το διπλό όπως πέρυσι, που ήμουν και εγώ παρών σε εκείνο το παιχνίδι, σε 4 λεπτά είχε γίνει το 2-2».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.